Identiteitsplaatjes

Op de ID plaatjes kunnen maximaal 6 regels van maximaal 15 karakters geplaatst worden.
Het gehele alfabet: IN HOOFDLETTERS
Cijfers: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Speciale tekens: Ö Ï Ü É Ë . ( ) ! ? : # " ' , & * - + = / @ _

Naamborden en naamplaten

We willen steeds meer ons huis in eigen stijl inrichten. Waarom zouden we de voorkant van het huis dan vergeten? Je loopt er minimaal 2x op een dag langs. Het visitekaartje van je huis.

Keuze uit meer dan 500 modellen

NIEUW

Leisteen
Leisteen is een zeer exclusieve natuursteen welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom uw woning.

Leisteen wordt gewonnen in open groeven en mijnen. Het ontstaat uit klei die onder druk in de loop van vele jaren omgevormd wordt tot leisteen. De steen is sterk gelaagd en grijs/zwart van kleur. In de groeve worden schollen steen van de rots gespleten. Hierdoor ontstaat een natuurlijk splijtoppervlak en ruwe afgebrokkelde randen.

Onze leisteen naamborden hebben door dit ontstaansproces een onregelmatig uiterlijk. Elk leisteen naambord is gelaagd en heeft een afgebrokkelde rand. Daardoor is elk leisteen naambord, hoewel dezelfde afmeting, toch steeds weer anders, uniek! Leisteen is slijtvast, maar kan aan de randen afschilferen. Door het robuuste uiterlijk wordt dit in de praktijk niet als storend ervaren. De tekst wordt in alle leisteen naamborden door middel van lasertechniek gegraveerd, waardoor uw naam niet weg kan slijten of vervagen. De gravure in leisteen wordt crème-grijs van kleur. Alle leisteen naamborden in onze nieuwe catalogus zijn voorzien van schroefgaten en worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd. De schroefkoppen kunt u afdekken met de bijgeleverde zwarte afdekviltjes.

Tot slot vindt u achterin onze catalogus ook leisteen nummerplaten. Deze worden voorzien van RVS cijfers die op de nummerplaat vastgeschroefd worden.

Nieuwsgierig geworden?
Kom even langs in onze winkel. Daar zijn meerdere voorbeelden in de winkel te zien.

Of stel hier zelf een bord samen.