Reparaties

Bij Schoenmakerij De Saen kunt u terecht voor alle schoenreparaties en aanpassingen. Eigentijds vakmanschap en traditioneel ambachtswerk gaan in ons modern schoenreparatiebedrijf hand in hand. In overleg met de klant wordt bepaald welke reparatie noodzakelijk is en wordt bekeken of de schoen het waard is om gerepareerd of aangepast te worden. Vooraf wordt de reparatieprijs vastgesteld.

Doordat wij zijn goedgekeurd door het schoenmakersgilde, mogen wij ons meesterschoenmaker noemen, het geen betekent dat wij voor de merken Van Bommel, Avang en Van Lier de originele fabrieksmaterialen mogen gebruiken. Ook voor verschillende reparaties en aanpassingen aan lederwaren zoals; stikwerk, vervangen van sluitingen en drukkers, nieuwe riemen, nieuwe ritsen in schoeisel en ceinturen origineel op lengte maken kunt u bij ons terecht.

Hakken versleten, gaten in de zolen?
Gun uw schoenen een 2de ronde, weggooien is zonde!

Uw kwaliteitschoenen zoals Van Bommel en Van Lier zijn bij ons in goede handen. Wij zijn een gecertificeerde schoenmakerij, dat wil zeggen, dat wij de reparaties uitvoeren met de originele materialen en dat onze reparaties ieder jaar aan een kwaliteitsinspectie worden onderworpen door het schoenmakersgilde.

Natuurlijk kunt u ook voor alle andere reparaties en orthopedische schoencorrecties bij ons terecht. Heeft u andere speciale wensen voor reparaties, aanpassingen of producten? Bij ons kunt u altijd vrijblijvend naar binnen lopen of even bellen voor een advies. Wij zullen in de meeste gevallen met een passende oplossing komen.

DE MEESTERSCHOENMAKER

Dragers van de betere schoenen weten dat reparatie van het favoriete paar heel veel zorg, aandacht en vakmanschap vergt. En zij weten ook dat daardoor elke reparatie een eigen karakter krijgt.

Een perfect concert vraagt om een goede partituur, een ervaren orkest, de juiste ruimte en een dirigent die in staat is al de ingrediënten op de juiste wijze tot elkaar te brengen. Een perfecte schoenreparatie vraagt om het juiste materiaal, groot vakmanschap en een Meester Schoenmaker, die als een dirigent ervoor zorgt dat de unieke combinatie ontstaat waardoor uw schoenen weer in perfecte staat komen.

Om als Gilde Schoenmaker erkend te worden moet hij een strenge keuring doorstaan. Begrijpelijk dat een Meester Schoenmaker zich pas zo mag noemen als hij zijn kennis en kunde heeft bewezen.

Hoe meer aandacht en vakmanschap er in een reparatie gaan, hoe beter het resultaat. Dat er daardoor een iets ander prijskaartje aan het product hangt is duidelijk, maar iemand die prijs stelt op kwaliteit heeft dat er graag voor over.

Er zijn maar betrekkelijk weinig goede ambachtelijke schoenmakers en in dat gezelschap is de Gilde Schoenmaker de top. Dat komt omdat er bij de reparatie's geen consessie wordt gedaan aan het verwerkte materiaal, alle aandacht is voor de schoen en het loopkomfort.

Weggooien?!? Dat vinden wij nou zonde! Gun uw schoenen een tweede ronde.

Leer

Johan Rendenbach leren zolen zijn absolute top!

Wanneer u naar uw werk gaat, gaat wandelen, boodschappen doet of op vakantie bent, waar u ook gaat met J.R. leren zolen gaat u altijd op goede voet. Dat garanderen wij u. Het garantiezegel "de eik in de driehoek" van het Altgeberverband, geeft u de zekerheid dat dit hoogwaardige produkt van de lederfabriek RENDENBACH te Trier (D), voldoet aan de hoogste kwaliteit. In de vierde generatie wordt hier gekuiplooid zoolleder volgens de klassieke methode vervaardigd. Hierbij worden de allerbeste huiden met zuiver plantaardige looistoffen ingestrooid. Dit natuurlijk looiproces gebeurd in eiken kuipen en duurt meer dan 12 maanden.

Karakteristieke kenmerken aan J.R. leren zolen zijn:

Kies voor de natuurlijke manier voor onder uw schoenen.